Lefolyókamera pályázatLefolyókamera pályázat bezárás
Hivja Zolit! Duguláselhárítás miskolcon és környékén!
Menü

Csatornakamerázás.

Lefolyók kamerás vizsgálata visszatérő dugulások okainak felderítésére!

Csatornakamerázás, lefolyók kamerás vizsgálata visszatérő dugulások okainak felderítésére. Visszatérő dugulásoknál elengedhetetlen a kamerás csatornavizsgálat. Ezáltal megtudhatjuk, mi a csatorna, lefolyó rendellenes működésének az oka. Ezzel a szerkezettel láthatóvá válnak a csatornarendszer belsejében a rosszul illesztett csövek, a kitüremkedő gumigyűrű, a benőtt gyökerek, elzsírosodás, vízkövesedés.

A lefolyó vagy másnéven csatornakamera használatával kideríthetjük a lejtési hiányosságokat. A kamerafejbe épített jeladó segítségével a föld felett követni tudjuk a csatornában lévő kamerát. Ezáltal pontosan meg tudjuk határozni a hiba helyét. Szennyvíz- és csőhálózatok nyomvonal meghatározására is alkalmas.

Sok kellemetlenségtől és nagy kiadástól mentesül, ha megtudja a hiba pontos helyét és okát. A kamerás csatornavizsgálat legfőbb előnye, hogy nem kell az egész lefolyórendszert felásni, kivésni, csak és kizárólag ott kell bontani, ahol a probléma található.

Természetesen a kamerás lefolyóvizsgálatról tökéletes videófelvétel és fénykép készíthető a csatorna belsejéről.


Ne feledje! Hívja Zolit!

Telefon: 06-30/903-23-23; 06-46/432-085

Miskolc területén a kiszállás díjtalan! Hétvégén ügyelet!


Bontás helyett csatornakamerázás!

csatornakamerázás

Régen, amikor dugulással álltunk szemben, és a jól bevált módszerek nem hatottak, nem volt olyan könnyű megkeresni a hiba okát és egyúttal a helyét. Ilyen esetben mindenképpen bontásra volt szükség, aminek a helyreállítása sokkal nagyobb munka volt, mint magának a dugulásnak a megszüntetése. Szerencsére napjainkban már ennél sokkal modernebb módszer áll rendelkezésre, mégpedig a csatornakamerázás.

A csatornakamerázásnak köszönhetően ma már könnyen megtalálható a probléma helye, illetve az is láthatóvá válik, hogy mi okozza a fennakadást. Így egyből tudjuk, hogy hol és milyen jellegű javításra van szükség. Nem kell számolni felesleges bontással, a duguláselhárítás minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb. A csatornakamerázásnak köszönhetően a probléma oka célzottan hárítható el, csak az adott helyen kell bontani.

Amennyiben kérdése van a csatornakamerázással kapcsolatban vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére és nyújtanak bővebb tájékoztatást.