Lefolyókamera pályázatLefolyókamera pályázat bezárás
Hivja Zolit! Duguláselhárítás miskolcon és környékén!
Menü

Duguláselhárítás. Eldugult a lefolyója? Hívja Zolit!

Duguláselhárítás a hét minden napján speciális gépekkel falbontás nélkül Miskolcon és Borsod megye területén.

A duguláselhárítást ugyan nem non-stop végezzük, de hétvégén ügyeletet tartunk hétvégi felár nélkül.


Hétvégi kiszállás felár nélkül? Hívja Zolit!

duguláselhárítás

Teljesen mindegy, mikor dugul el a lefolyó, vagy a csatorna, a problémát minél előbb meg kell oldani, és ha ez hétvége, akkor hétvégén van szükség duguláselhárításra. A hétvégi kiszállásért a legtöbb vállalkozó felárat számol fel, de ez ránk nem igaz!

A hétvége a pihenés ideje, legalábbis a legtöbbünknél, és ilyenkor arra vágyunk, hogy semmi ne zavarja meg a nyugalmunkat. Egy dugulás azonban képes elrontani az egészet, főleg akkor, ha a következő munkanap még nagyon messze van, és addig is jó lenne használni az eldugult berendezést – ami, ha a vécé, akkor különösen komoly a gond. Természetesen így is megoldható a duguláselhárítás, ám komoly felár ellenében; kivéve akkor, ha bennünket választ!

Hívja Zolit, ha hétvégén van szüksége duguláselhárításra! Mi kiszállási felár nélkül szüntetjük meg a problémát szombaton és vasárnap is, és ha ez nem lenne elég, az áraink is kedvezőek! Amennyiben szüksége van ránk, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Duguláselhárítás hétvégén is, felár nélkül!

Sajnos a háztartási készülékek sosem akkor mennek tönkre, amikor amúgy sem lenne rájuk éppen szükség. Ez hasonlóan igaz a vízvezetékekre is, amik szinte biztosan akkor dugulnak el, amikor nagy szükség lenne rájuk, ráadásul nehéz szerelőt hívni az esti órákban, hétvégén vagy ünnepnapon. Természetesen ilyenkor sem kell eldugult lefolyóval kihúznia senkinek sem a következő munkanapig, hiszen van segítség. A legjobb, ha hívja Zolit, és a duguláselhárítást már megoldottnak is tekintheti hétvégén is, ráadásul felár nélkül!

Sok szakember vállalja bármikor a duguláselhárítást, de a legtöbben felárat számítanak fel, ha nem a megszokott munkaidőben van rájuk szükség. Azonban csapatunk Miskolc és Borsod megye teljes területén rendelkezésre áll hétvégén is, felár felszámítása nélkül. Érdemes elmenteni telefonszámunkat, és, ha szüksége van duguláselhárítási szolgáltatásunkra, csak hívja Zolit!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha vízvezetékrendszere cserbenhagyta, mi vállaljuk a duguláselhárítást hétvégén is, plusz díj felszámítása nélkül!


Ne feledje! Hívja Zolit!

Telefon: 06-30/903-23-23; 06-46/432-085

Miskolc területén a kiszállás díjtalan! Hétvégén ügyelet!


Dugulás elhárítás Miskolc
Dugulás elhárítás Miskolc
Dugulás elhárítás Miskolc
Dugulás elhárítás Miskolc
Dugulás elhárítás Miskolc
Dugulás elhárítás Miskolc